Seminare des Trainers
Hier finden Sie alle Seminare die dieser Trainer registriert hat
Foto von Taskin Köksalan
Name: Taskin Köksalan
Unternehmen: NLP Academy Turkey
Sitz: - 06540 Ankara Karte
Gebiet: Çankaya

NLP in der Türkei (Istanbul - Ankara - Izmir - Antalya)

 

NLP Practitioner (Uygulayıcısı) Eğitimi

 NLP Practitioner sertifika eğitiminde, kendinizle ve başkalarıyla kurmuş olduğunuz iletişimi pekiştirmeyi öğrenirsiniz. Bu eğitimde kendi potansiyelinizi ve  öz kaynaklarınızı açığa çıkarıp, nasıl daha etkili biçimde kullanabileceğinizi, yaratıcılığınızı geliştirmeyi ve yeni öğrenme stratejilerini yaşama entegre etmeyi, tutsak ruh hallerinden kurtulup saniyeler içerisinde özgüven ve enerji  dolu hale gelebilmeyi ve böylelikle yaşam kalitenizi artırmayı öğrenirsiniz.

  NLP yetmişli yılların sonlarına doğru Amerika'da geliştirilmiş olan bir iletişim ve motivasyon modelidir. Dilbilimci Prof. John Grinder ve Matematikci - Gestalt Terapisi uzmanı Richard Bandler tarafından başarılı terapi uzmanlarının analiz edilmesi ile model haline getirilen NLP teknikleri Psikoloji, Sibernetik, Nöroloji, Filoloji gibi bilimlerin ışığında geliştirilip artık günümüzde terapi alanının dışında, yönetim, eğitim, sağlık, aile, satış ve spor bilimlerinde de başarılı bir şekilde kullanılmaktadır.

  Kişisel yetenek ve becerilerin açığa çıkarılıp pekiştirilmesinde kullanılan NLP, duygu, düşünce ve davranış kalıplarını bilinçli hale getirip hedef odaklı ve yapıcı bir şekilde geliştirmede kullanılan yöntemler sunar.

  NLP Practitioner Sertifika Programı, üç ana basamaktan oluşan profesyonel NLP eğitiminin ilk ve temel aşamasıdır. Daha sonra katılınabilecek Master Practitioner düzeyindeki bir NLP eğitimi, uluslararası standartlara uygun düzenlenmiş bir NLP Practitioner eğitiminin başarılı mezuniyetini gerektirir.

  NLP Practitioner eğitiminde, standart NLP bilgi ve teknikleri, teorik ve uygulamalı olarak verilir. Eğitimin hedefi, NLP tekniklerinin günlük yaşam içindeki sorumlu ve yaratıcı kullanımını sağlamak olduğu gibi, gerek özel gerekse iş yaşamında insanlar arasıdaki iletişim süreçlerinin etkinliğini geliştirebilmektir.

  Resmi eğitim günlerinin dışında katılımcılar arasında oluşturulan çalışma gruplarında (Peer-group), katılımcıların kendi aralarında buluşup, öğrenilen teknikleri tekrar edip pekiştirmeleri ve öznel yaşama entegrasyonu amaçlanmaktadır. Peergroup çalışmalarına süpervizyon desteği sağlanarak katılımcıların kişisel - özel gelişimleri ve NLP içeriklerini özel yaşamlarına entegre edebilmeleri sağlanmaktadır. NLP Practitioner eğitimi terapi  yerine geçmez.

  NLP Practitioner sertifika eğitimi katılımcılarına, ayrıntılı yazılı döküman verilir. NLP sertifika eğitimleri, sadece yetkili uzman NLP eğitmenleri ve alanından uzman konuk eğitmenler tarafından verilebilir. Eğitime %90 katılım zorunluluğu vardır. Kaçırılan eğitim bölümleri , bir sonraki eğitim döneminde ücretsiz tekrarlanabilir.

  NLP Academy Turkey'den onaylı olarak verilen NLP Practitioner Sertifikası, yüksek eğitim standartları sayesinde tüm dünyada kabul görür. Yazılı ve uygulamalı yeterlilik sınavını başarıyla veren eğitim katılımcıları, 'NLP Practitioner Sertifikas'ını almaya hak kazanır. Katılımcılar, sınav sonrası eğitmenlerden ayrıntılı bir geri bildirim alır.

Ayrıntılı bilgi için : www.nlpat.com

Datum:  

Seminarort: - 06290 Istanbul

Preis: 1200 YTL